Om MIG

Att driva en egen träningsstudio har varit en dröm sedan länge. Under en resa till Brasilien fick jag möjlighet att träna PIlates och blev förälskad i denna träningsform. Effektiv och skonsam för kroppen, avkopplande för själen.. En träningsform som kan kombineras med löpning, styrketräning, dans, m.m.
För kunder i alla åldrar ! Därför blev jag såld!
Rosangela Urbano Batista heter jag och har många års erfarenhet av träning. I bagaget  har jag 4 års idrottshögskoleutbildning  i en av de bästa Universiten i Rio de Janeiro, är kampsportinstruktör i stan, dansintruktör och för tre år sedan utbildade jag mig kostrådgivare hos Paulùns i Stockholm. Älskar all träning och brinner för att hjälpa människor att uppnå sina mål inom träning.

 

Min Pilates utbildning omfattade 4 helger med heltidsstudier och 120 timmars praktik och vi fick lära oss om matPilates, Pilates i Cadillac, Reformer, Stability Chair and Ladder Barrel. För att få den bästa av mig som instruktör kommer jag ha max 4 personer/tillfälle. Under varje tillfälle får du ett antal övningar av mig, övningar som passar just dig.
I Östergötland är jag den första som har en fullt utrustad studio och som verkligen jobbar med alla Pilates koncepter.

"Fantastisk träning med personlig och mycket kunnig instruktör. Ett nytt guldställe i Norrköping och ett måste för alla som är seriösa i sin träning! "  Ann 

"Otroligt härlig träning med en fantastisk instruktör! Tack ♥" Sara Skinnar

"Mycket duktig på att lokalisera problemen. Och planera träningspasset efter individen behov." Magnus Larssonn