Vi är redan igång med en kurs Pilates på mattan  på Vårt Alternativ . Nu kommer jag starta en 4 nya klasser i januari, där du får träna under 10 veckor. Det är 6 platser i varje grupp.
Pilates på mattan är en kurs som passar kunder som inte har några besvär i kroppen och klarar av att göra övningarna liggande på mattan och vill få en extra utmaning i sin träning.
Vi startar kurserna första i januari !

Kom och träna hos mig!
Du kan redan nu anmäla dig. 
Varmt välkommen !!Funktionellträning kör jag på olika företag och även i studion. Du bokar en tid som passar dig och som jag också är tillgängligt. Tiderna på de olika pass i studion kommer jag lägga ut inom kort. Kurserna startar i september.
Ring och boka en tid redan nu.


Seniorträning- Med hjälp av gummiband och olika verktyg kommer vi jobba styrka, rörlighet och balans. En träning för att stärka upp hela kroppen.
Kurserna startar nu i slut av januari 2019.
Anmäl dig via e-mail till mig eller på Vårt Alternativ.
Kursen med 10 tillfällen kommer kosta 1000 kr.

Kursen startar 23 januari.
Först till kvarn!
Endast 10 platser.


Pilates i Maskiner kör vi  vid olika tider och du kan börja träna hos mig när som helst!
Under varje tillfälle får du hjälp av mig och de bästa övningar som passar just dig och dina behov.
Du kan köpa 10 ggr kort eller helt enkelt betala varje gång du kommer till mig.
Alla mina tider kommer finnas på bokadirekt.se så du kan boka en tid som passar dig helt enkelt. 
Är det så att du inte hittar någon tid som passar dig kan du mejla mig om en tid som passar dig .
Den här träningsform passar alla oavsett ålder, träningsnivå, nybörjare, som elitidrottare. Passar de som har opererat höften och knät och skaffat sig en protes. Passar de som ha ont i ryggen eller axel. Passar de som har artros. Passar de som behöver förbättrar sin rörlighet, som till exempel, löpare, MMA killar och tjejer, fotbollspelare,m.m.
 

Några av mina kunder in action!

Jorge &Rosangela

Träning är nr 1

Träning är väldigt viktigt om du vill förbättra din livskvalitet.

Har du ont i kroppen, i knä, höften,axlar eller rygg behöver du börja med en träning som stärker upp dina muskler på rätt sätt , genom stabilisation,  och genom att koppla de musklerna som behövs för att du ska kunna slippa ha ont.   Ifall du har andra besvär som högt eller lågt blodtryck, diabetes är Pilates också en bra alternativ.

Det är smart att kombinera massagebehandling med  Pilates eller funktionellträning för att få dubbelt så mycket effekt på din träning.

Under träningstillfällen får du tips på hur du kan jobba i vardagen som komplement av din träning där du så småningom kommer känna sig starkare och smidigare, och smärta avtar med tiden.  Små knep som gör skillnaden!!

Det är inte ok att ha ONT! Man behöver göra något åt det! 

Det gäller att hitta rätt sorts träning för att bygga upp kroppen på rätt sätt. 
KOM och TRÄNA hos oss!

  


Pilates i Reformer, Cadillac, Stepchair, Ladder Barrel, matPilates, Golden Pilates, Fysträning och PT träning.

Under Pilates klasserna kommer du få möjlighet att jobba med att utveckla din styrka i coremusklaturen det vi kallar POWER HOUSE i Pilates sammanhang, jobba din rörlighet, smörja lederna i hela kroppen, jobba med att stärka upp fötterna, knäna, höfterna, ryggen och få en bättre hållning. 

Det är en träning som du kan absolut kombinera med en annan träning du håller på. Pilates underhåller kroppen för att vi ska hålla oss friska, smidiga och starka.

Hitta glädje i din träning


Träning bra är den som blir av , brukar jag säga och kanske många andra.
Ta på dig träningskläder och kör.
Gå till en park där du ha några bänkar, en slinga du kan gå eller springa. Gå snabbt en sträcka, kör några step ups på bänken, och fortsätt hitta nya övningar som du växlar med löpning eller promenad.
Exempel på övningar: dips på bänken, armhävning på bänken, bulgarisk knäböj på bänken.
Lycka till//
 

PT-träning


Träning på resande fot
Det är viktigt att hitta tid åte sig själv och sin träningspass oavsett tid på året. Jag passar alltid på att träna när jag reser med familjen. Här är jag på Gustavsberg naturreservat. Vi tog en bra promenad. körde några övningar vi känner oss förtsatt promera, sedan en härlig plats att fika tillsammans. Ta med dig några gummiband som du kan använda var du än är egentligen och lycka till.
Jag har ett mål med min träning och mitt mål är att underhålla min kropp på bästa sätt genom att träna smidighet, styrka för att bli skadefri.


Har du ett mål ? Behöver du hjälp och verktyg för att nå dina mål? Du kanske behöver en PT som kan hjälpa dig att hitta vägen till dina mål!


Min specialitet är att hjälpa  vuxna och äldre motionärerna att komma igång med sin träning och uppnå sina mål.
Det kan vara till exempel att bli starkare, öka i muskelmassa, gå upp i vikt , gå ner i vikt, träna för att springa något löp eller helt enkelt att känna sig piggare och orka mer i  vardagen.
Här kan du även kombinera och köpa ett kombopaket, dvs,  kostupplägg + träningsprogram, Pilates och massage i ett kombo. Funktionellträning. Hör av dig till oss med dina önskemål så skräddsyr vi något som passar just dig.


 

Det är viktigt att avboka din tid 12 timmar innan annars tar vi betalt för den timme.

Alla kort gäller i 12 månader, dvs presentkort, 10 kort.